I en annan del av Måttsund

Archive for March, 2012

Ibland sover man bra, ibland mindre bra.

by on Mar.27, 2012, under Livet

Men ändå..

Fina är dom ju.. 🙂

 

//Trött Erik 

 

 

 

 

 

1 Comment more...

Kärlek&Triss

by on Mar.25, 2012, under Livet

Det här är typiskt Erik.. Små överraskningar då&då… Detta låg på min kudde en kväll  😉

 

Comments Off on Kärlek&Triss more...

New Post

by on Mar.25, 2012, under Husbygget

Jaha, vad har jag hittat på sen sist..

Spacklat i vardagsrummet & börjat tapetsera. Målat centrumpelaren till trappan. Målat stocken. Gipsat och satt osb vid hallöppningen,

Skruvat ihop garderoben till hallen som Erik fick lyfta dit och sätta dörrar på mm.. Städat och plockat undan en massa i vardagsrummet. Mja, det va väl ungefär allt byggväga.

Erik har kämpat på med trappan&gjort ett dunderjobb-som alltid.

 

1 Comment more...

Förvärkar

by on Mar.21, 2012, under Livet

Har haft nå jäääävulst med förvärkar. Åkte nästan in till sjukan natten mot söndag, men det blev lite bättre, kunde andas normalt iallafall efter 2 på natten. Erik strök min rygg i ett par timmar, han är heelt fantastiskt.

På måndag kom det såpass mycket förvärkar igen att jag åkte till specmödra. Där sa doktorn att han kan komma om ngr dagar eller så kan det gå lite längre tid också… alltså allt mellan himmel och jord tidsmässigt. Han trodde dock inte att det dröjer så länge..vi får helt enkelt vänta och se. Han sa att för vissa startar värkar, sen kan dom avstanna igen. Tur är ju det, har mycket jag ska hinna med innan rackarungen är här.

Jag har kämpat på med att färdigställa hallen. spackla, slipa och tapetsera med förvärkar, nackvärk och hjärtproblem kanske inte det lättaste, men det gick. Jag kan vara bland dom envisaste och dummaste finnarna som finns.. Har jag hört några gånger.

Har oxå kastat ut garderoberna med hjälp av finska maffian (mor) från vardagrummet, vi tömde även mycket annat, finns lite grann kvar som ska stoppas undan nånstans när jag tar mig tid att göra det. När Erik kom hem körde vi ner ett fullt lass till lagårn.

Just nu målar jag trappelaren som Erik satt på plats i vardagsrummet,blir nog ett par lager till, har målat den 3 ggr.  Sen har jag också hunnit spackla v-rummet som jag hade tänkt hinna börja tapetsera..vi får se om tiden räcker till.

Är det något jag glömt… jajust, tänkte plocka ihop dom 2 sista garderoberna till hallen. Skulle oxå behöva göra smygar runt halldörrsöppningen så jag får måla och sätta lister i hallen.Sen måla stocken i vardagrummet, fast det är ingen match.   Jaa, ungefär det har jag kvar på min att  göra lista.Ja MIN lista, Erik tycker att jag ska ta det lungt men han vet nog att det är ingen ide att säga nått.

NuMmEr TRE

Nu är det inte ens en vecka kvar tills familjen boende i Sunderbyn får bebbe nr 3!spännande! gissar på en gosse..snart vet vi vad det blir 🙂

2 Comments more...

I väntan på Smått

by on Mar.16, 2012, under Livet

Blev förvånad över hur mycket kläder jag köpt… eller  nja egentligen inte, Erik var då inte ett dugg förvånad 😛 .. köpt i onödan i princip, vi fick ju en massa.

Har tvättat dessa små plagg & det  kändes overkligt på ett sätt. Snart är det vardag.. och då tvättar jag inte nya fina kläder-utan såna med bruna och gula fläckar på…… :S

 

 

Comments Off on I väntan på Smått more...

sakta men säkert

by on Mar.16, 2012, under Livet

Otroligt fint väder var det idag. Var och promenera med Nalle på isen. Det var HALT på vägen dit kan jag säga.

Comments Off on sakta men säkert more...

Hallen

by on Mar.16, 2012, under Livet

Idag har jag pysslat på för det mesta i hallen. Fyfan vilket dammjobb! Var tvungen att ta upp runt dörröppningen innan jag regla ut och satte dit gips. Så efter ett flitigt användande av multisåg, kofot, hammare och våld så var det dags att regla ut, sen dags för gips, spackel, städning och mera städning. När jag ändå städa hallen passade jag på att städa hela huset.  

 

 

Comments Off on Hallen more...

småpyssel

by on Mar.16, 2012, under Husbygget

Loftet är ju klart (!!) för min del, Erik ska ju fixa och trixa med trappan och räcket ännu. Har pysslat med lite lättare göra som smygar+lister i badrummet……. har ju varit utan ett tag…….

har också målat i vardagsrummet b la  runt  trapp öppningen, målat fixat med lister i hallen, tömt och städat upp i vardagsrummet, varit till återvinningen  mm.

Comments Off on småpyssel more...

baby

by on Mar.16, 2012, under Livet

Vi fick ju en massa kläder från Rutvik som väntar på att börja användas 🙂  Sorterade plaggen i storlekordning och nu bor dom i nya badrumsskåpen 🙂

Comments Off on baby more...

Usch vilken jobbig dag

by on Mar.11, 2012, under Livet

Idag var det verkligen en jobbig dag. Är less på mitt hjärtproblem och allmänt `vara` gravid less.

Comments Off on Usch vilken jobbig dag more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...